opc_loader

Wensenlijst

Mondkapje Leaves & Flowers blauw

Artikelnr: MK3369

Dit mondkapje oftewel gezichtsmasker is gemaakt van katoen in een model dat mooi aansluit op het gezicht, in trendy bloem-en-blad-print!

Op voorraad 
4,95 2,95 U bespaart: 40%

Zet op wensenlijst

Dit mondkapje oftewel gezichtsmasker is gemaakt van katoen en glansstof in een model dat mooi aansluit op het gezicht, in trendy bloem-en-blad-print. Het is wasbaar op 60 graden en dus duurzaam te gebruiken. Het betreft hier 2 lagen stof met ruimte voor filter en met verstelbare oorlussen.

Formaat ong. 14 x 22 cm excl. oor-elastiek.

Materiaal; Katoen.

Kleur; Blauw, wit.

Hoe draag ik een mondkapje?

In het openbaar vervoer is het moeilijk om je aan de anderhalve meter afstand te houdenMet een niet-medisch mondkapje wordt het risico verkleind dat je andere passagiers of ov-personeel besmet. Het doel is dus niet zozeer bescherming van jezelf, maar ánderen niet ziek maken. Goed gebruik van het niet-medische mondkapje is wel essentieel. Een mondkapje is niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar.

  • Was voor en na het afzetten van het mondkapje je handen minimaal 20 seconden met water en zeep.
  • Raak tijdens het op- en afzetten alleen het elastiek aan.
  • Zorg dat je mond, neus en kin goed bedekt zijn en raak het mondkapje daarna niet meer aan. Met een kleine opening neemt de werking al af.
  • Gebruik het mondkapje maximaal drie uur per uur keer.
  • Bewaar een schoon en gebruikt mondkapjes apart van elkaar in een afgesloten of bakje.
  • Zolang je hem draagt, moet je zo veel mogelijk van het mondkapje afblijven. Dus niet tussendoor het mondkapje op- en afzetten om te eten of te drinken. De buitenkant van het kapje kan besmet zijn geraakt.
  • Een mondkapje van textiel was je op zestig graden op een volledig wasprogramma voordat je het weer gebruikt. Gebruik geen wasverzachter.
  • Was je handen nadat je het mondkapje in de wasmachine hebt gestopt
  • Wel zo handig als je een paar nieuwe mondkapjes paraat hebt liggen. Wil je zelf een mondkapje maken? Bekijk dan de instructie van de Rijksoverheid.

Laatst bekeken items

Mondkapje Leaves & Flowers blauw heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items